De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Waarom wij jou persoonlijk willen leren kennen

8 oktober, 2024
twee mannen zijn op kantoor een bakje koffie aan het drinken en ondertussen aan het overleggen.

Als je solliciteert op een vacature van Intro heb je kans dat de recruiter jou uitnodigt. Dat is niet zonder reden. Onder het genot van een bakkie koffie leren wij jou graag beter kennen.

Het komt je misschien bekend voor.  je verstuurt een sollicitatie en krijgt opeens een belletje van een Intro-recruiter. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek bij ons op kantoor. Een persoonlijke kennismaking vinden wij namelijk belangrijk. Maar waarom?

  • Wij willen weten wie jij bent

Als de recruiters één ding willen is het weten wie jij bent. Ze leggen persoonlijk contact met jou. Met een telefoontje, maar vaker nog door middel van een gesprek. Zo krijgen we vertrouwen in elkaar. We kijken elkaar in de ogen en ontdekken misschien wel een klik. Zo kunnen we veel beter wat voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een (vaste) baan.

  • Wij willen jou zo goed mogelijk helpen

Door jou te leren kennen, kunnen we beter inschatten wat voor baan bij jou past . We weten door een persoonlijk gesprek beter wie jij bent en wat je vaardigheden en kwaliteiten zijn. Zo kunnen we als recruiters op zoek gaan naar een baan die goed aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten.

  • Wij gaan voor de langere termijn

Zelfs als we je niet direct kunnen helpen, leggen we graag een basis voor een langere samenwerking. Misschien hebben we nu geen vaste baan voor je, maar over een poosje wel. Dan is het goed om elkaar alvast beter te leren kennen . Als we dan wel wat vinden, weten we jou snel te bereiken en hoeven we elkaar niet meer zoveel meer te vertellen.

  • Goede communicatie vinden wij belangrijk

Doordat we elkaar kennen, is het ook makkelijker praten met elkaar. Dat verhoogt voor jou de kans op een baan. Omdat onze communicatie zo persoonlijk mogelijk is, is het voor iedereen helder wat we bedoelen en kunnen we snel schakelen. Dat verhoogt voor jou de kans op een (vaste) baan.

Persoonlijk kennismaken met ons en daar een baan aan over houden? Neem eens contact op met één van onze recruiters.

Gerelateerde artikelen

Feestdagen 2024 in Nederland

De feestdagen zijn dé tijd om gezellig samen te komen met familie en vrienden. In 2024 zijn er in Nederland 11 officiële vrije dagen 2024. Dit zijn alle officiële vrije dagen 2024 in Nederland: Eerste Paasdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag, Hemelvaartsdag, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Voor velen zijn dit verplichte […]

Lees artikel
Een ervaren werknemer geeft de leerling uitleg over de werkzaamheden.

Wat is een BBL Opleiding? Een Uitleg over de BBL-opleiding

Als je net klaar bent met school of op zoek bent naar een carrièreverandering, heb je waarschijnlijk de term “BBL opleiding” al eens gehoord. Maar wat is een BBL opleiding, en wat betekent dit voor jouw toekomstige carrière? In deze blog gaan we uitgebreid in op de BBL opleiding betekenis, de verschillen met een BOL […]

Lees artikel
Een gat op cv

Een gat op je cv? Het hoeft geen probleem te zijn

Reizen, een studie, mantelzorg voor een ziek familielid of tegenslagen. Er kunnen allerlei redenen zijn voor een gat op je cv. Met een duidelijke en eerlijke uitleg hoeft het geen probleem te zijn. Er zijn tijden geweest dat het ‘not done’ was om een gat in je cv te hebben. Vandaag de dag hebben werkgevers […]

Lees artikel