Het leek volstrekt logisch dat Stephen ooit in de horeca zou gaan werken. “Het was vroeger mijn droombaan om kok te worden. Ik vond koken heel erg leuk en hielp mijn moeder vanaf mijn vierde jaar met koken.” Zo kwam hij dan ook op de opleiding horecaondernemer terecht. “Ik kwam er toen achter dat ik niet in de bediening wilde en niet in de keuken. Ik was liever in direct contact met mensen.”
Bij Intro Personeel zit Stephen als recruitment consultant dan ook helemaal op zijn plek. “Ik word enthousiast van het helpen van mensen. Samen met het team streef je ernaar om vacatures in te vullen voor de klant. Wanneer er een match is gemaakt tussen kandidaat en klant, word ik blij. Het is mooi om te zien als iemand stabiliteit en ontwikkeling zoekt en deze ook via ons vindt. Daarnaast is het werk afwisselend heb je veel contact met mensen en collega’s.”
Tijdens zijn studie, met een bijbaantje als serveerder, kwam hij terecht bij Intro. “Ik wist wel dat ik de horeca niet in wilde op de langer termijn. Toen ik een derde jaar stage moest kiezen voor mijn opleiding kwam ik via verschillende personen bij Intro Personeel uit. Ik was op zoek naar een stage waarin ik met mensen zou werken en ook op zakelijk gebied veel kon leren. De match was Intro Personeel. Ik heb met plezier mijn derde jaarstage behaald en nog een bijbaantje overgehouden naast mijn studie. Mijn scriptie heb ik geschreven voor de buitenlandse tak van Intro Personeel, namelijk Intro EU Staffing. Hier hield ik mij bezig met de optimalisatie van het huidige pre- en onboaringsprogramma voor arbeidsmigranten.”
Het neemt allemaal niet weg dat Stephen in zijn vrije nog steeds graag kookt. Het liefst nodig ik dan vrienden of familie uit om lekker te komen eten. Daarnaast doe ik aan hardlopen om een beetje conditie te behouden een potje padel ben ik ook voor te porren.”